Sep 082019
 

Këtë të premte, më 13.09.2019, takohet kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, për marrjen e vendimeve për të gjitha aktivitetet që do të zhvillohen për këtë vit.

Takimi është caktuar të fillojë nga ora 19:00, këtë të premte, ku ftohen dhe priten të marrin pjesë të gjitha ekipet punuese që veprojnë në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

Ekipi për informim (A.J.)

 

 8. September 2019
Suffusion theme