Nov 052014
 

5 VJET Ligë

Me rastin e maniefstimit të pesë vjetorit të themelimit dhe të funksionimit të pandërprerë të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ftohen të gjitha ekipet që ishin dhe ato që janë pjesë  e Ligës tonë, të gjithë aktivistët që nga fillimi i deri më sot, të gjitha ekipet punuese që nga themelimi i Ligës, dhe përfaqësuesit sëbashku me lojtarët e ekipeve, që të marrin pjesë në këtë manifestim festiv.

Manifestimi me rastin e PESË VJETORIT të themelimit dhe funksionimit të ligës do të mbahet në adresën:

„Alter Turnsaal“,
Eichamststrasse 4/6,
2230 Gänserndorf,
më datën 23.11.2014, në orën 12:00.

Për informata më të hollësishme mund të na shkruani/drejtoheni përmes formularit kontaktues.

liga - 5 vjetori Genserndorf

5 vjet LIGA SHQIPTARE E FUTBOLLIT NË AUSTRI - tabela e ekipeve

 5. November 2014
Suffusion theme