Feb 142015
 

dy telat

 

Për melodi muzikore do të kujdeset grupi „Behari & Bekimi“ (tash emër të ri), të njohur nga pjesëmarrja e tyre në përfundimin e Kampionatit  të Futbollit 2014, gjatë Javës Kulturore Shqiptare të vitit të kaluar, por edhe me pjesëmarrjen e tyre aktive në manifestimin e PESËVJETORIT të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri. Grupi folklorik „“Behari & Bekimi““ janë mysafir special të ftuar në Turneun e Pavarësisë 2015, që këtë të diel, më 15.02.2015, tingujt e të cilëve do të dëgjohen në palestrën sportive në Ternitz!

Të gjithë pjesëmarrësve ju urojmë një të diel të këndshme melodike dhe sportive!

Ekipi për informim

 14. Februar 2015
Suffusion theme