Apr 202015
 

Ekipi i radhës që dërgon listën e lojtarëve është PRESHEVA.

Ekipi i futbollit PRESHEVA, që këtë vit garon për herë të parë në garat kampionale në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, tashmë ka siguruar pjesëmarrjen e rregullt në këto gara, dhe me dërgesën e listës së lojtarëve, lehtëson punën e Komisionit të Garave, në mënyrë që faza e parapërgatitjeve të përmbyllet para fillimit të kampionatit.

Ekipi PRESHEVA starton me këtë formacion:

PRESHEVA

Presheva

 20. April 2015
Suffusion theme