Apr 182015
 

Fillon zyrtarisht regjistimi i lojtarëve  në KAMPIONATIN E FUTBOLLIT 2015, që organizohet për herë të gjashtë nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Ekipi i parë që kryen obligimin ndaj kërkesës së Komision të Garave, është Klubi Futbollistik KRENARIA, që tashmë ka dërguar listën e lojtarëve, përmes formularit online, gjë që pritet të bëhet edhe nga ekipet e tjera. Kjo formë e regjistrimit aplikohet për herë të parë, me ndihmën e ekipit teknik, në radhën e modernizimin dhe të automatizimit të procedurave të nevojshme.

Ekipi Krenaria starton me këtë formacion:

Klubi Futbollistik KRENARIA

Klubi Futbollistik KRENARIA

Krenaria 2015

 18. April 2015
Suffusion theme