Jun 242024
 

Edhe një herë, Liga Shqiptare e Futbollit në Austri uron suksese për Ekipin e Kombëtares së Shqipërisë, në garat e Kampionatit Evropian 2024! Me shpresë për befasi dhe kualifikim!

SUKSESE SHQIPËRI

Ekipi për informim (A.J.)

 

 24. Juni 2024
Suffusion theme