Apr 242016
 

ekipi-teknik PROTTES webTashmë në PROTTES, në BARBARA STADION gjinden ekipet e punës dhe përgatisin rrjedhën e mbarëvajtjes së garave! Ekipet garuese të futbollit priten nga ora 9:30!

Moti është i mirë, pa reshje, ndërsa filluan rrezet e para të diellit të rrezojnë fushën ku fillon KAMPIONATI I SHTATË në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri!

Ekipeve pjesëmarrëse u urojmë suksese në garata kampionale të sivjeme!

Ekipip për informim!

 24. April 2016
Suffusion theme