Feb 012015
 

afrim zhitia logo

 

Nga organet kompetente të Ligës na informojnë se ekipi AFRIM ZHITIA zyrtarizoj poashtu pjesëmarrjen në TURNIRIN E PAVARËSISË 2015, që këtë vit mbahet në Ternitz (afër Vjenës) dhe këtë vit për herë të parë organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Shoqata kulturore sportive „Afrim Zhitia“ është anëtare e rregullt që nga themelimi i Ligës në vitin 2010, dhe në kuadër të kësaj shoqate funksionon edhe ekipi i suksesshëm futbollistik me po të njëjtin emër, që vitin e kaluar ,në KAMPIONATIN 2014, u rendit në vendin e tretë, edhe pse kishte potencial që me plot meritë të renditet më lartë në tabelë!

Urojmë suksese dhe falënderojmë për pjesëmarrje!

Ekipi për informim

 1. Februar 2015
Suffusion theme