Jan 312015
 

liga - turniri i pavaresise 2015 - TERNITZ

Edhe sot kemi rritje në numrin e pjesëmarrësve në Turneun e Pavarësisë 2015, ku kësaj here është ekipi NUR TERNITZ që konfirmoi zyrtarisht ardhjen! Këtë njoftim e dha sot, kryetari i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, z. Qani Sulejmani gjatë komunikimit me grupet punuese që veprojnë në kuadër të Ligës! Priten edhe konfirmime të reja!

NUR TERNITZ i urojmë mirëseardhje dhe suksese gjatë këtyre garave të futbollit!

Ekipi për informim!

 31. Januar 2015
Suffusion theme