Apr 132014
 

 

 

Edhe një ekip tjetër në garat e KAMPIONATIT TË FUTBOLLIT 2014, që i bashkohet Ligës Shqiptare të Futbolli në Austri.

Kësaj radhe është KF DRENICA, ekip ky që këtë të shtunë bëri zyrtarizimin e pjesmarrjes në garat për kampion, që synon të renditet në krye të tabelës, por edhe të jetë e suksesshme në garat për KUPË, që organizohet poashtu në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit, për të dytën herë me radhë.

Ekipin e ri KF DRENICA dhe stafin udhëheqës i falënderojmë për pjesmarrje dhe u urojmë suksese në gara!

Sapo arriti konfirmimi se edhe ekipi tashmë i rregullt i futbollit BISH garon edhe në Kampionatin e Futbollit 2014 dhe në Garat për Kupën 2014. Urojmë gjithashtu suksese!

Afati i paraqitjes së ekive për të garuar në Kampionatin 2014 është deri më 22.04.2014, në orën 23:59.

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri

 13. April 2014
Suffusion theme