Apr 122014
 

Njoftojmë të gjithë sportdashësit dhe grupet punuese në kuadër të Ligës se takimi i radhës mbahet më 12.04.2014, në selinë e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, në Rögergasse 16/1, 1090 Vjenë, në orën 19:00.

Të ftuar janë të gjithë përfaqësuesit e ekipeve garuese dhe ato që dëshirojnë të garojnë, komisionet e Ligës, përfaqësuesit e referëve dhe të gjithë dashamirët e sportit që kontribuojnë në Ligën tonë.

Shihemi në orën 19:00, në Rögergasse 16/1, 1090 Vjenë!

 12. April 2014
Suffusion theme