Okt 252017
 

Ekipi FC BOZKURT, garon në TURNIRIN në futboll KUPA 2017, që ditëve të fundit u paraqit për pjesëmarrje! Pas ekipeve VLLAZNIMI dhe FC BALLERZ, në TURNIRIN KUPA 2017, që do të mbahet në Vjenë, më 19.11.2017, pjesëmarrjen e konfirmoi edhe ekipi FC BOZKURT, duke shtuar kështu numrin e ekipeve garuese në këtë turnir!

Përpos ekipeve në listën e publikuar në faqen zyrtare të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, kemi edhe ekipe të tjera, që së shpejti do ta konfirmojnë edeh zyrtarisht pjesëmarrjen e tyre për të garuar në këtë TURNIR!

Presim edhe konfirmimet e ekipeve tjera, që janë në kontakt!

Lista e ekipeve deri më tash duket kështu:

 • KËRÇOVA
 • TIMI
 • KOSOVA
 • TOP UMZUG
 • OPOJA
 • AFRIM ZHITIA
 • FC PRISHTINA
 • KRENARIA
 • DEÇANI
 • VLLAZNIMI
 • FC BALLERZ
 • FC BOZKURT

 

Falënderojmë ekipet për paraqitjen e tyre në këtë turnir, te anëtarët e kryesisë dhe përmes formularit online, të cilin e kemi bashkëngjitë më poshtë!

Ekipi për INFORMIM

  Regjistro EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit

  Informata shtesë, lista e lojtarëve, pyetje ose kërkesë...

  captcha

   

   25. Oktober 2017
  Suffusion theme