Okt 242017
 

Ekipi VLLAZNIMI shton konkurrencën së bashku me ekipin FC BALLERZ, në TURNIRIN KUPA 2017, që do të mbahet në Vjenë, më 19.11.2017!

Ditëve të fundit kemi konfirmime të reja, ku përpos ekipeve në listën e publikuar në faqen zyrtare të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, kemi edhe ekipe që së shpejti do ta konfirmojnë pjesëmarrjen në këtë TURNIR!

Presim edhe konfirmimet e ekipeve tjera, që dëshirojnë të marrin pjesë, e që janë në kontakt!

Lista e ekipeve deri më tash duket kështu:

 • KËRÇOVA
 • TIMI
 • KOSOVA
 • TOP UMZUG
 • OPOJA
 • AFRIM ZHITIA
 • FC PRISHTINA
 • KRENARIA
 • DEÇANI
 • VLLAZNIMI
 • FC BALLERZ

 

Falënderojmë ekipet për paraqitjen e tyre në këtë turnir, te anëtarët e kryesisë dhe përmes formularit online, të cilin e kemi bashkëngjitë më poshtë!

Ekipi për INFORMIM

  Regjistro EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit

  Informata shtesë, lista e lojtarëve, pyetje ose kërkesë...

  captcha

   

   24. Oktober 2017
  Suffusion theme