Aug 302016
 

ballina - sezoni vjeshtor

Fillojnë përgatitjet për sezonin vjeshtor për KAMPIONATIN E SHTATË me radhë në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri.

Pas pushimeve verore filloi komunikimi i anëtarëve të kryesisë, aktivistëve që veprojnë në kuadër të ligës, i ekipeve të punës dhe i organeve të Ligës Shqiptare për përgatitjet e sezonit vjeshtor, në të cilin edhe vendoset fati se kush do të bëhet KAMPIONI I SHTATË në futboll.

Detajet rreth planifikimeve dhe orari i ndeshjeve do të publikohen shumë shpejt, pas takimit të radhës, që si zakonisht përcaktohet nga kryesia e ligës.

Urojmë suksese në sezonin vjeshtor në të cilin edhe përmbyllet Kampionati për vitin 2016!

Ekipi për informim

 

 30. August 2016
Suffusion theme