Sep 032016
 

LOGO Liga

Njoftohen të gjithë anëtarët e kryesisë, të gjitha organet dhe ekipet e punës që veprojnë në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, se takimi i radhës është caktuar për datën

03.09.2016 (e shtunë) në orën 19:00selinë e ligës (Rögergasse 16, 1090 Vjenë)

në të cilin do të caktohen hapat e radhës për sezonin vjeshtor të KAMPIONATIT 2016 dhe përmbylljen e kampionatit për këtë vit, me ceremoninë solemne përmbyllëse pas ndeshjeve përfundimtare, si dhe planifikimet e tjera për këtë vit.

Ekipi për informim

 3. September 2016
Suffusion theme