Mai 252014
 

Sot, në BARBARA STADION në PROTTES, po luhen ndeshjet e RAUNDIT TË DYTË të KAMPIONATIT 2014, që u penguan nga shiu i madh javën që shkoi.

Moti është i përshtatshëm dhe ambienti për mrekulli.

Lajmet e ditës i gjeni në linkun LIVE.

Suksese dhe një ditë të mbarë ju uron

Kryesia e Ligës

 25. Mai 2014
Suffusion theme