Mai 252014
 

Në këtë çaste, ka filluar edhe TURNIRI I FUTBOLLIT i nxënësve të shkollave shqipe në Austri, poashtu në PROTTES, ku është një atmosferë sportive dhe një ambient familjar.

Hapjen zyrtare e bëri KONZULLI i Republikës së Kosëvës, z. Lladrovci, ku në fjalën e tij përshëndeti të gjithë të pranishmit dhe shprehu përkrahje institucionale në të gjitha aktivitetet e komunitetit shqiptar, dhe njëherit përgëzoi edhe Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri për punën dhe suksesit shumëvjeçar.

Edhe kryetari i shoqatës AFRIM ZHITIA përshëndeti të pranishmit, falënderoi për pjesmarrje, dhe uroj suksese ekipeve garuese.

 25. Mai 2014
Suffusion theme