Apr 122015
 

shqiponja

Në radhën e rikthimeve në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, është edhe FC SHQIPONJA, që do të vazhdojë garat KAMPIONALE për vitin 2015, duke u kthyer në Ligë pas paraqitjes së rregullt dhe zyrtare sipas rregulloreve të Ligës për të garuar në këtë Kampionat!

Ekipi i futbollit FC SHQIPONJA, që gjithë kohën llogaritet një ekip befasues dhe i rrezikshëm, në vitin 2013 zuri vendin e tretë, pas të cilit pushoi aktivitetin sportiv në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri. Mirëpo, pas suksesit të arritur në Turneun Tradicional të Pavarësisë 2015, që këtë vit u mbajt në Ternitz dhe organizohej nga Liga Shqiptare, përfaqësuesit e FC SHQIPONJA premtuan se do të rikthehen sërish në garat kampionale që organizon Liga, e që tashmë për të gjashtën herë.

Ashtu sikur që kemi premtuat qysh në fazën përgatitore, ky Kampionat i sivjetëm do të sjellë edhe befasi tjera, për të cilat do të informojmë me kohë! Për ekipin FC SHQIPONJA urojmë të arrijnë suksese dhe falënderojmë për besimin dhe respektin ndaj Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Ekipi për informim

 12. April 2015
Suffusion theme