Apr 102015
 

struga - kampion 2010

Struga, që mund të krenohet me sukseset e vete duke qenë, Kampioni 2010, Nënkampioni 2012, Finalisti i Turneut Tradicional të Pavarësisë 2015,  mbanë premtimin dhe rikthehet përsëri në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, për të garuar në Kampionatin 2015. Ekipin e futbollit „Struga“ e përgëzojmë për rikthim në Ligë dhe i urojmë suksese në garë!

Nga ekipi teknik njoftojnë se STRUGA tashme ka hyrë në procedurat zyrtare për pjesëmarrje, dhe si e tillë siguron vendin për pjesëmarrje në Kampionatin e Gjashtë të Futbollit të organizuar nga Liga Shqiptare e Futbollit  në Austri.

Tashmë shumica e ekipeve pjesëmarrëse në Kampionatin 2015 kanë siguruar pjesëmarrjen në garat kampionale, përderisa afati është i hapur vetëm edhe pesë (5) ditë, të fundit për paraqitje të ekipeve që dëshirojnë të marrin pjesë.

Afati i paraqitjes së ekipeve, për këtë vit,  përfundon  më 15.04.2015.

Ekipi për informim

 10. April 2015
Suffusion theme