Feb 182013
 

    Takim i kryesise me 15.02.2013  

                                       Protokol

·         Diskutim rreth konfirmimit te ekipeve per pjesmarrje ne kampionatin 2013

Sezoni 2013 na prete me te pregadidur se cdo here tjeter, Fillojme kamionatin ashtu sipas kontartes  me 7.04.2013. deri ne kete moment jane paraqite dhe kane kryer obligimet financiare ndaj liges  FK Timi, KF BISH, KF Lahuta e Malesise, KF Vllaznimi,  KF Struga dhe KF Megi.    KF Afrim Zhitia, KF Shari, ne pritjejan, KF Shqiponja dhe KF „Istogu“

Paraqitja e ekipeve per antaresin ne LSHFA kampionati 2013 eshte deri me 16.03.2013 ora 24:00

·         Shqyrtimi dhe pregaditjet per takim me shoqatat shqiptare ne veqanti me shoqaten e mesuesve dhe prinderve shqiptare „VALE“ me qellim te formimit te liges se junioreve prane LSHFA-seSecila lige ne bote ne gjirin e vet ka edhe ligen e junioreve. Ky synim qe ka LSHFA ti shqyrtoj te gjitha mundesite qe te realizohet.  Takim ne mes se LSHFA-se dhe VALE-s me karakter te bashkepunimit. Takimet e junioreve te jene Reviale  deri ne momentin kur plotesohen te gjitha kushtetqe qe te fillojne ne menyre te regullt.

LSHFA- merr persiper qeshten organizative dhe mbulon kerkesat materiale.

·         Preagaditja e rendit te dites per Kuvendin  E LSFA-se me 24.02.2013

I.              Raporti I punes se LSHFA-se ne sezonin 2012 dhe 2013

Sqarim dhe diskutim rreth regullores se  garave dhe project rregullorja!

II.            Prezentimi dhe ndyshimi ne rregulloren e garave:

·         Regjistrimi I ekipeve

·         Regjistrimi dhe transferimi I lojtareve

·         Afatet ne pergjithesi

·         Prezentimi I garave

III.           Pregaditjet per seminarin e LSHFA-se  2013

IV.          Shqyrtim per ligen e junioreve prana LSHFA-se

V.            Te ndyshme!

·         Te ndyshme!

Per LSHF-ne

Januz Saliuka

 

 

 
Sh K S Afrim ZhitiaNë takimin e mbajtur më 18.02.2013 Kryesia e Shoqatës për sezonin 2013 mori vendim që të jet antare e plot në Lshfa,Nëkëtë takim është kërkuar një bashkëpunm i ngusht me Kryesin e Lshf aMe nderimem Kryetari i ShoqatësNexhmedin LLeshi

 

 

 18. Februar 2013
Suffusion theme