Nov 122018
 

Interesim i madh dhe garë e madhe për pjesëmarrje në turneun „GARAT E KUPËS 2018“, me ç’rast tejkalohen parashikimet që ishin përcaktuar nga kryesia!

Parashihet përmbyllja e parakohshme e afatit për paraqitjen e ekipeve!

Ekipet e paraqitura deri më tash janë nga disa anë të Austris, si nga

  • Steiermarkt
  • Niederösterreich
  • dhe Wien (Vjenë)

Për detaje tjera, ju njoftojmë së shpejti!

Ekipi për informim

 12. November 2018
Suffusion theme