Dez 162021
 

Nderohet me titullin „AMBASADOR I KOMBIT“ aktivisti shumëvjeçar, ish kryetari i Ligës Shqiptare, njëherit sekretar i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Këtë titull e dorëzoi Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, zoti Roland Bimo, në objektin e Ambasadës Shqiptare në Vjenë!

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri dhe aktivistët e kësaj lige, i urojnë Januzit për vlerësimin që iu bë për veprat, punën dhe angazhimin shumëvjeçar në të mirë të kombit tonë!

Veprat dhe puna e Januz Saliukës mbesin gjurmë në historinë e kombit tonë!

Urime Januz!

Ekipi për informinm
i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri (A.J.)

 16. Dezember 2021
Suffusion theme