Nov 282021
 

Në emër të kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, urojmë të gjithë shqiptarëve, kudo që janë, festën e 28 Nëntorit, me shpresën për një të ardhme edhe më të mirë!

Të gjithë bashkatdhetarëve ju urojmë të kaloni sa më mirë, në këtë kohë pandemie, dhe mbesim me shpresë që sa më parë të kemi mundësinë për të vepruar me organizimet tona, që u desh të shtyhen për afat të pacaktuar!

Urojmë së bashku!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 28. November 2021
Suffusion theme