Jan 072015
 

Kampionati 2015 - 10x4

Para përfundimit të vitit 2014, në mbledhjen e fundit të kryesisë, më 13.12.2014, pos tjerash, u prezantuan ekipet e interesuara për pjesëmarrje në KAMPIONATIN 2015. Ndërsa në arkën e ligës( gjendja e datës 13.12.2014) kanë filluar pagesat nga tri ekipet e para që do të marrin pjesë.

Lista e ekipeve që shprehën interesimin e tyre deri më tash (Zyrtarizohen pas pagesave të para):
(Sipas radhitjes së rastit nga shënimet në mbledhje)

 1. Struga
 2. Kremsi
 3. Ternitz
 4. Shqiponja (Klosterneuburg)
 5. FC Timi
 6. FC Krenaria
 7. Galatasaray
 8. KF Drenica
 9. Knittelfeld
 10. Pa emër
 11. Afrim Zhitia
 12. Bish
 13. Wiener Neustadt
 14. Baden

Ndërsa ekipet që janë ende në kontakt me organet e Ligës, do të shtohen në listë pas konfirmimit të tyre.

Urojmë të jetë një vit me fat dhe me sukses!

 7. Januar 2015
Suffusion theme