Sep 252016
 

Aksion

Këtë të Diel përbyllet KAMPIONATI i shtatë në Ligësn Shqiptare të Futbollit në Austri!

Detajet e përgatitjeve dhe të mbajtjes së oranizimit festiv do t’i publikojmë gjatë ditëve në vazhdim!

Deri më tash kemi këtë radhitje të ndeshjeve:

tabela-e-ndeshjeve

Informata të tjera, së shpejti!

Ekipi për informim

 25. September 2016
Suffusion theme