Sep 292016
 

———————–  NJOFTIM  ————————–
Njoftim për ekipet pjesëmarrëse, për të ftuar, sportdashës dhe për aktivistë!

– Ju njoftojmë se ndeshjet e futbollit parashihen të luhen që nga ora 8:30!
Manifestimi parashihet të fillojë nga ora 12:00!
– Vendi: BARBARA STADION, 2242 Prottes
– Data: 02.10.2016, këtë të DIEL
—————————————————————-

Sipas organizimeve dhe të takimeve të tjera të krysisë, në lidhje me organizimin e përmbylljes së Kampionatit të Shtatë në Ligën Shqiptare të Futbolit në Austri, edhe në këtë vit, sikurse viteve tjera, në bashkëpunim me shoqatat tjera shqiptare dhe me aktivistë të tjerë, do të ketë KËNGË E VALLE në terenin sportiv, ku do të bëhet edhe përmbyllja zyrtare, pas ndeshjeve, që do të caktojnë se kush do të jetë KAMPIONI 2016!

Pamje shkëputur nga përmbyllja e Kampioanti të Futbollit të vitit 2015.

foto-nga-2015

Në Ligën Shqiptare luhet me sistem pikësh, kurse për titullin KAMPION, më së afërmi janë ekipet KËRÇOVA, që marrin pjesë për herë të parë, dhe Kampioni i viti 2015, FC TIMI.

Përveç mysafirëve të rregullt sportdashës, konfirmimin për pjesëmarrjen e kanë dhënë edhe nga Ministria e Diasporës së Republikës së Kosovës, që përkrahin projektet e Ligës Shqiptare.

mirenjohja-2015Pamje nga dorëzimi i mirënjohjes për Ministrinë e Diasporës, dorëzuar nga Z. Gashi, që është edhe anëtar i kryesisë së ngushtë, që shpreh mirënjohjen dhe falënderimin e Ligës Shqiptare për përkrahje të projekteve kulturore dhe sportive.

Po ashtu do të ketë edhe zyrtarë të tjerë të ftuar dhe përfaqësues të qeverive tona në Austri.

Si zakonisht nuk do të mungojë as kuzhina jonë, që tashmë ka traditë në manifestimet tona, dhe që rregullisht mirëpret dashamirë dhe mysafirë në organizime.

Për informata të tjera rreth përmbylljes së Kampionatit 2016, ju njoftojmë me kohë!

 

Njoftim për ekipet pjesëmarrëse, për të ftuar, sportdashës dhe për aktivistë!

– Ju njoftojmë se ndeshjet e futbollit parashihen të luhen që nga ora 8:30!
Manifestimi parashihet të fillojë nga ora 12:00!

 

tabela-e-ndeshjeve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suksese ekipeve garuese, kurse mysafirëve mirëseardhje!

Ekipi për informim

 29. September 2016
Suffusion theme