Mai 022015
 

 

Nga Ekipi Teknik njoftohemi se, vetëm disa orë para fillimit të KAMPIONATIT 2015, KF Struga dhe FC Timi kompletojnë listat e lojtarëve, duke përmbushë kështu kërkesën/rregullorën e Kryesisë dhe të Komisioneve përkatëse, të caktuara për këtë kampionat!

Formacionet e këtyre ekipeve janë:

struga

 

timi

Ekipet i falënderojmë për bashkëpunim dhe ju urojmë suksese nnë garat kampionale!

Ekipi për informim

 2. Mai 2015
Suffusion theme