Apr 282015
 

Më 03.05.2015 fillon KAMPIONATI i gjashtë i futbollit, që organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri. Sipas shortit që tërhoqen ekipet, kemi këtë rënditje:

Tabela 0 - 2015

Ndërsa pa dyshim se do të ketë ndryshime në këtë tabelë, presim ndeshje cilësore, sipas premtimeve të ekipeve garuese. Ndërsa ndeshja e parë e Kampionatit, sipas shortit, ashtu sikur që u pa në takimin e fundit, do të jetë në mes të ekiepeve KF KRENARIA dhe FC TIMI.

Klubi Futbollistik KRENARIA

Fc-Timi-Logo-2015

 

 

raundi 0

Informata të vazhdueshme, deri në fillim të KAMPIONATIT 2015, do të publikohen nga

Ekipi për informim

 28. April 2015
Suffusion theme