Mrz 032021
 

Sipas kushteve dhe rregullave që ende janë në fuqi, takimet e kryesisë, të parapara për këtë vit, janë shtyer deri në datë të pacaktuar, deri sa të ketë një vendim nga qeveria austriake për rregullat e reja!

Mirëpo, kontaktet digjitale, ndërmjet kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, vazhdojnë të shtjellojnë mundësitë e ndryeshme për aktivitetet e mundshme të radhës!

Eshe pse plani i një mini turneu, për ditën e pavarësisë së Republikës së Kosovës, nuk u realizua, për shkak të situatës së pandemisë, prap dëshmohet se puna e aktivistëve në Ligënb Shqiptare të Futbollit në Austri nuk mungon!

Mbetet të urojmë që të kemi së shpejti mundësinë e aktiviteteve sportive e kulurore, sikur që vepron kjo ligë, tash e dhjet vjet, pa ndërpre, me vullnet dhe nder!

Ekipi për informim!
A.J.

 3. März 2021
Suffusion theme