Jul 302013
 

 

Të nderuar,

 

Ministria e Diasporës, ashtu si vitin e kaluar edhe këtë vitë, do të bëjë ndarjen e  Çmimit Vjetor të Diasporës dhe Mërgatës. Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, është përzgjedhur për çmimin vjetor të diasporës dhe mërgatës, për veprimtari sportive.

 

 

Ftoheni që të jeni pjesëmarrës në ndarjen e çmimit vjetor për diasporën dhe mërgatën, që mbahet më 2 gusht 2013, në orën 17.00, në Prekaz (kompleksi memorial).

 

Me respekt

Ministria e Diasporës

 30. Juli 2013
Suffusion theme