Dez 122022
 

Me rastin e ndarjes nga jeta e Rifat Buzukut, Liga Shqiptare e Futbollit në Austri shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Buzuku!

Rifati ishte një gazetar si dhe një atdhetar i çmuar, që nga vitet e më hershme, kur bisedohej për bashkimin e shoqatave e organizimeve tjera këtu ne Austri, por gjithsesi ishte edhe në mesin e atyre që përcillnin aktivitetet e Ligës Shqiptare.

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim
Teksti: Halil Jashari

 

 

 12. Dezember 2022
Suffusion theme