Dez 242022
 

Urime 2023

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri ju uron të gjithë shqiptarëve, kudo qofshin, shëndet, lumturi e paqe, si dhe suksese në të gjitha fushat e jetës. Dhe me ndrrimin e moteve zhvillim të mbarë në të gjitha sferat e interesit kombëtar dhe atë personal.

vitin 2023!

Urojmë së bashku „Urime dhe suksese“!
Ekipi për informim (A.J.)

 24. Dezember 2022
Suffusion theme