Jan 262013
 

Te nderuar,
dje ne mbremje kontrata eshte neshkruar dhe u fuqizua.  Ju pergezoj per kete veprim dhe ju deshiroj suksese ne te ardhmen.

Vendi eshte shum i pershtatshem per  loje,  njiherit nese kemi edhe grupe te femijeve qe kane interes te ne kuader te liges paralelisht eshte nji mundesi ne terenin plotesues aty aher fushes kur ne luajme qe ta qfrytezojne.
Gjithsejt jane 5 garderoba, parkingu eshte i majftueshem   ndoshta disa qinda makina mundt te parkohen por eshte lidhja e mire me tramvaj 67 respektivisht me Autobus te qytetit qe shkojne ne drejtim te Oberlaa. Afer stadiumit eshte edhe pakru qe njihet mire ne Vjene „Oberlaa Park“.  Tekniken mund te strehojme aty, nuk kemi nevoje qe ta transportohet.    Tribina nuk ka por do te kete ulese  „heurige bänke“.

Per Halililin: Fletepagesa, dhe per kete rast ishin mjaft te sinqerte, pasi qe kane menduar per dy rata, por mire ishte qe te kryhet tani.

Per Turnir:
me daten 24.03.2013 ata kane loje te kampionatit nga ora 15:00 deri me 17:00.  Fushen mund ta kemi para ores 15:oo  dhe  pas ore 17:oo deri ne oret e mbremjes, ka edhe ndriqim por qe kushton diku 30 Euro ora, por ka edhe nji mundesi tjeter me 31.03.2013,  gjate festes se pashkeve (Ostersonntag), tereni eshte i lire, a do kishim pjesmarrje te mjaftueshme per kete rast.!
Kjo vlene te diskutohet.

Ju pershendes

Januzi


 

Takim  emergjent i LSHFA-se dhe delegateve te te gjitha ekipeve.

me 19.01.2013
ne ora 19:00
ne seline e LSHFA-se
„Timi“, Rögergasse 16, 1090 Wien

 

 

 

 

Te nderuar,

eshte koha e veprimeve dhe djo premtimeve, gjendemi para vendimit perfundimtar dhe kerkohen vepra dhe jo fjale.

Me lejoni qe edhe nihere te ju kujtoj se ekipet qe  kane konfirmuar pjesmarrjen ne kampionatin e LSHFA-se per 2013 jane:

*     Lahuta e malesise
*     FC Timi
*     Shari
*     FC Megi
*     Shqiponja
*     Vellaznimi
*     Struga
*     Afrim Zhitija

Ne gjirollogarine e LSHF-se mungojne  te hyrat respektivisht obligimete finaciare te cila sa e sa here jane diskutuar , tani i kemi  konfirmimin e termineve  per teren  ku do te zhvillohen zhirot e  2013  ne  Franz Koci-Sportanlage, 1100 Vjene. Kontrata eshte parapare te fuqizohete javen e arshme dhe natyrisht se duhete dhe te parapaguhet. LSHFA sot nuk i ka mjetet e nevojshme qe te bej parapegesen, keshtu qe  ju ftoj qe ne takin e radhes te kryhen se paku parapagesa 50% e obligimeve. Nese kjo nuk ndodh rrezikoh aktiviteti ne te ardhmen.

Termine per sezonin paranveror 2013
Sonntag, 07.04.2013 – 11.30 – 16.30 Uhr
Sonntag, 21.04.2013 – 11.30 – 16.30 Uhr
Sonntag, 12.05.2013 – 10.00 – 15.00 Uhr
Sonntag, 02.06.2013 – 10.00 – 15.00 Uhr
Sonntag, 16.06.2013 – 10.00 – 15.00 Uhr

Me nderime

Per LSHFA-ne    Januz Saliuka                                           Vjene me 18.01.2013

 26. Januar 2013
Suffusion theme