Nov 182012
 

E shtun 17.11 2012 në zyrën e Ligës shqiptare u mbajt takim  i një rëndësie të veçant

Përfundimisht nga ekipet prezente u dha shenjë se liga dotë vazhdon aktivitetet e saja.

U diskutua për fushën e lojës ku konkretisht tereni për sezonin 2013 dotë jetë në Vjen si dhe mënyrën e regjistrimit të ekipeve.

Ekipet pranuan që deri më 21.11.2012 të  të kryen gjysmën e pagesës të  shumës së paraparë me qëllim rezervimin e fushës së lojës,andaj luten edhe ekipet tjera të interesuara që ti përgjigjen kësaj kërkese.

Për Ligën Halil Jashari

 18. November 2012
Suffusion theme