Sep 272017
 

Në Vjenë, më 01.10.2017, përfundon KAMPIONATI I TETË (2017) në futboll, që organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri. Janë të ftuar të gjithë sportdashësit, familjarë, vullnetarë, dhe të gjithë ata që dëshirojnë të kalojnë një ditë sportive, klturore, por edhe të takohen me shoqëri, që të kalojmë një ditë sa më të mirë së bashku!

Me këtë rast, si zakonisht,  organizohet manifetim sportiv dhe kulturor, që kurorëzohet me shpalljen e më të mirit në këto gara, që do ta fitojë titullin KAMPIONI 2017!

 

Deri më tash, ndeshjet e zhvilluara, ende nuk e caktuan kampionin, gjë që raundin e fundit e bënë edhe më interesant, pasi që në garën për kampion garojnë tri ekipe.

Ndeshjet fillojnë në orën 09:00, kurse ekipet duhet të jenë në teren qysh në orën 08:30! Anëtarët e kryesisë dhe aktivistët duhet të jenë në terenin sportiv, që nga ora 08:00!

Në tabelën më poshtë, mund të shihni radhitjen e ndeshjeve për raundin e fundit!

 

Urojmë lojë të mrekullueshme dhe fair play, si deri më tash! Ndërsa mysafirëve dhe pjesëmarrësve një ditë të shkëlqyer në mesin e komunitetit tonë!

Ekipi për informim

 27. September 2017
Suffusion theme