Sep 302017
 

E, diel, më 01.10.2017, në Vjenë, përfundon KAMPIONATI I TETË (2017) në futboll, që organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Ju mirëpresim

  • më datën 01.10.2017
  • NË VJENË, në kryeqytetin e Austrisë
  • në Becirkun e 21-të (Bez. 21 // A-1210 Wien)
  • në adresën Jedlersdorferplatz 25!

Lusim ekipet garuese të paraqitën në fushë në orën 8:45!
Kryesia dhe ekipet punuese luten të paraqiten qysh në orën 8:00!
Ndeshjet e para fillojnë në orën 9:00!
Manifestimi pritet të fillojë nga ora 12:00!

Janë të ftuar të gjithë sportdashësit, familjarë, vullnetarë, dhe të gjithë ata që dëshirojnë të kalojnë një ditë sportive, klturore, por edhe të takohen me shoqëri, që të kalojmë një ditë sa më të mirë së bashku!

Për valle shqipe, si çdo herë, do të paraqitet grupi i valltarëve, të udhëhequr nga Rolanda Limani (Shoqata 12 Qershori)!

Ndërsa për emocionet sportive, ku priten ndeshjet vendimtare, do të kujdesen ekipet garuese në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri!

Kush do të bëhet KAMPIONI 2017!?

Për garën e KAMPIONIT, për momentin, nga tetë ekipet e Ligës, për nga numri i pikëve garojnë tri ekipe, me më shumë pikë! KËRÇOVA si ish KAMPIONI 2016, që gjendet në vendin e tretë, mandej befason ekipi DEÇANI që për momentin radhitet i dyti, dhe kryesuesi i tabelës TIMI!

 


 

************************************

NJOFTIM!

Ushqimi dhe pijet, në këtë raund, do të përgatitet nga përgjegjësit e fushës, e JO nga Liga Shqiptare! Mirëpo MISHI që do të servohet është I PËRZGJEDHUR nga përfaqësuesit e Ligës Shqiptare, në mënyrë që të ruajmë traditën tonë në të ushqyer!

Lusim sportdashësit të respektojnë rregulloren e përfaqësuesëve të fushës, që të MOS sjellim ushqim tonin dhe pije me veti! Ju lusim për respektim dhe për mirëkuptim!

Kryesi e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

************************************


Ju mirëpresim

  • më datën 01.10.2017
  • NË VJENË, në kryeqytetin e Austrisë
  • në Becirkun e 21-të (Bez. 21 // A-1210 Wien)
  • në adresën Jedlersdorferplatz 25!

Lusim ekipet garuese të paraqitën në fushë në orën 8:45!

Kryesia dhe ekipet punuese luten të paraqiten qysh në orën 8:00!

Ndeshjet e para fillojnë në orën 9:00!

Manifestimi pritet të fillojë nga ora 12:00!

Urojmë lojë të mrekullueshme DERBI dhe FAIR PLAY, si deri më tash! Ndërsa mysafirëve dhe pjesëmarrësve një ditë të shkëlqyer në mesin e komunitetit tonë, në një atmosferë kulturore dhe sportive!

Ju mirëpresim!

Ekipi për informim

 

Radhitja e ndeshjeve, sipas planifikimeve, me mundësi ndyshimi në teren, duket kështu!

 30. September 2017
Suffusion theme