Apr 152012
 

Vjenë 15 04 2012 nën  organizimin e Cafe Timi   me sukses përfundoi Turniri  i Pamvarsisë

ku pjesëmarës në këtë turne ishin   20 ekipe të ndara në 4 grupe.

Me këtë rast finalja u takoi ekipit Fc. Megi dhe Lahuta e Malësisë  ku me rezultatin minimal 1:0 Fc Megi fiton finalen

ndërsa  vendi e tretë  i takoi Extravagand si dhe vendi i 4 ju nda ekipit Besimi

Në këtë manifestim sportiv pjes marrës ishin edhe Abasadori i Republikës së Shqipërisë   Vili Minarolli si dhe Ambasadori i republikës së Kosovës Sabri Kiçmari ku bën ndarjen e bokaleve ndërsa për argëtim u përkujdes shoqata 12  Qershori ku me disa valle u paraqit para një publiku të konsiderueshëm.në emër të nikoqirit Cafe Timi ju falenderua të gjithë pjesëmarve.

 

 

 

 

 

Fc Timi
Pyetjet ?
1.Sa jeni të përgaditur për fillimin e kampionatit 2012 ?
Ne krahasim me vitin e kaluar sivjet jemi konpak dhe besoj edhe nje pikerregullores per kontrollin mjeksor do ta kryjme deri ne fillimin e kampionit2.A mendoni se ju janë mundësuar kushtet e volitshme nga anae Ligës për zhvillimin e kampionatit ?
Po bile shum L.SH.F. ne Austri po kalon nga tri shkall drejt profesionalizmit
3.Sa keni arritur që ti konsilidoni rradhet e ekipit tuaj për këtë sezon ?
Ne krahasim me krizen e vitit te kaluar sivjet kemi nje ekip te gjenerates re te

diciplinuar te fuqishem psiqikish dhe fizikisht
besoj se do te korri suksese

 

 

 

 

E nderuara kryesi e Liges Shqiptare e Futbollit ne Ausri
Turniri Tradicional i Pavaresise qe u mbajt me 15.04.2012 mendihmen e juaj u krye me sukses.
Pjesmarrja e 20 ekipeve qe shumica ishin ne LigenShqiptre si dhe ekipeve tjera qe mendojne te jen garus ne vitet tjera ne Lige
si dhe ambasadoret e R.Shqiperise prf.Dr. Vili Minaroli, R.Koseoves Dr.Sabri Keqmari
shoqata 12 Qershori, pjesmarrja e sponzoreve Megi-Bau, Zyba-Og, MSP Muje Stadller, ordinazioni Zenuni, Coca Cola
me bejne te fort e kurrojao qe organizoj kete Turnir Tradicional te Pavaresise.
Un ne emrin tim personal dhe Cafe Timi ju faleminderohem perzemersisht.

Mexhid Bislimi

 

 

 


 

 15. April 2012
Suffusion theme