Apr 272016
 

ndeshjet e radhes 15-05-2016

Njoftohen të gjithë sportistët, aktivistët, mysafirët dhe sportdashësit, se ndeshjet e radhës do të zhvillohen më datën

15.05.2015, në stadiumin e futbollit „Barbara STADION“ në PROTTES!

Për detaje, ju njoftojmë me kohë! Për informata të tjera, ju lusim të na kontaktoni përmes linkut KONTAKTIMI (kliko)!

Ekipi për informim

 27. April 2016
Suffusion theme