Sep 142018
 

Në radhën e përgatitjeve të SEZONIT VJESHTOR 2018, u caktua data e takimit të kryesisë dhe të organeve të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, në të cilin do të përmblidhen të gjitha pikat në lidhje me këtë kampionat, dhe për përmbylljen e tij.

Detajet nga ky takim do t’i publikojmë pas përfundimit të këtij takimi, që do të mbahet:

15.09.2018, e Shtunë, në Keplerplatz 5, 1100 Vjenë, në orën 18:00.

Gjithashtu pritet edhe publikimi i planifikimeve për Garat e Kupës.

 

Ekipi për informim

 14. September 2018
Suffusion theme