Jul 082018
 

Në dy vende të ndryshme me qëllime të njëjta

Liga Shqiptare e futbollit në Austri  si dhe Vllazrimi Cup në Durrër

Edhe pse janë largë njëra me tjetrën lidhja në mes tyre është e mrekullueshme ,ngase kanë të njëjtin qëllim si dhe objektivat e njëjta.

Kështu filloi para dy viteve ku Z .Qani Sulejmani me prezencën e tij në turneun e shum mir të organizuar nga Shoqata Vllaznimi  në krye me shumë të sukseshmin Zotri Idrz Gashi  filloi një bashkëpunim i ndërsjellt.

„Ju falemenderoj nga zemra i nderuari z.Idriz Gashi për vlersimin tuaj në këtë bashkpunim ne mes shoqatës Vllazrimi dhe Liga Shqipare e futbollit ne Austri.   Shpresoj shum se ne nje moment dotë mund të ju takoj dhe të bisedojme për së afermi. Sikurse Qaniu po edhe Vaxhidi kishin fatin të jen ne vendin e ngjarjes dhe shum çka kemi ndegjuar fjalë shum te mira nga ju i nderuar, Gjithsesi ju përgëzoj për punen shum te sinqert dhe te sukseshme ,jeni një shembull ku duhet shumë të mësojme te gjithë. Me shpresë se ky bashkpunim edhe në të ardhmen te jet i tillë ju uroj që të ju prinë gjithmonë e mbara. Me nderime Kryetari i Lshf A Halil Jashari– Austri“

 „Pershendetje z.Halil Jashari deshiroj te jeni mire ju dhe familja juaj si dhe te gjithe shqiptaret e Liges futbollit te Austris.Deshira ime eshte qe ne te vazhdojme bashkpunimin e krijuar me te madhin z.Qani Sulejmani te nisur me shume kenaqesi.sepse te bashkuar mund te ndihmojme me shume njeri tjetrin .dhe do te jemi me prane njeri tjetrit.vetem keshtu mund ti themi botes se ne kemi qene jemi dhe do te jemi mikprites dhe Europiane.Shpresoj qe me shprese te zotit te takohemi nje dite.Respekt per ju qe mbani gjalle bashkimin e Shqiptareve nepermjet sportit dhe kultures per punen tuan te palodhur si staf organizativ dhe tenden si kyetar.Me respekt Idriz Gashi.“

 8. Juli 2018
Suffusion theme