Okt 092012
 

Golashënuesit ishin shumë të sukseshëm!

Me 28 gola lojtari i Fc Timit  mer epitetin e golashënuesit më të mirë  Mendim Maloku  edhe një herë tregoi aftësit e tij duke shënuar vetëm në një ndeshje 6 gola  për pos kësaj Mendimi sëbashku me shokët tjerë kontribuan që fc Timi të jet edhe ekip më i disciplinuar.

Edhe ekipi Struga  kaloi  mbrenda vitit nëpër disa torbulenca por prap në fund arriti që të jet e dyta në tabelë edhe pse mundësit e Fc Strugës janë shumë më  të mëdha

Fc Vllaznimi në këtë kampionat jep lojtarin më të mirë  në Lsh f A,  Amroz Mala i cili në të gjitha pikëpamjet meritoi të jet lojtar i viti ,si nga sjellja e tij e deri te kualiteti si dhe disciplina ,për ate është edhe përgëzuar nga shumë adhurues të fudbollit , një shembull i vërtet se si dhe përse miremi me sport.Dhe kur i shtohet edhe rezultati i kampionatit të Fc Vllaznimit dotë kuptohetn se në gjithë kampionatin nuk pësuan as një ndeshje  na len të kuptojmë se ky ekip ka vlera tëjashtë zakonshme.                                                                                                                                                                                                         Ambroz Mala  Lojtar i viti 2012

 9. Oktober 2012
Suffusion theme