Mrz 212017
 

Njoftohen anëtarët e kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, se takimi i radhës i kryesisë do të mbahet më 25.03.2017, në orën 18:00, në Keplerplatz, 1100, në Vjenë!

Në këtë takim do të caktohet edhe data e fillimit të KAMPIONATIT, ku ekipet garuese, që tashmë janë në listën e pjesëmarrësve, do të ndeshen për herë të parë në këtë vit, në KAMPIONATIN E TETË, që organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri!

Pas këtij takimi, vendimi i marrë, që cakton datën zyrtare të ndeshjeve të para kampionale, do t’u dërgohet ekipeve garuese dhe do të publikohet këtu, në faqën zyrtare të Ligës Shqiptare.

 

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 21. März 2017
Suffusion theme