Okt 012016
 

Të nderuar dashamirë të kulturës dhe sportit,

edhe këtë vit Kampionatit të Futbollit po i afrohet fundi, ku do të kemi shpalljen e Kampionit 2016, tashmë të shtatin me radhë, që do të jetë një sfidë për ekipet që tashmë kryesojnë në radhitjen tabela, e që ende përfundimisht nuk dihet se kush do të jetë!

Kjo gjë do të vendoset nesër, në ndeshjet e radhës, që njëherit edhe do të përmbyllet Kampionati i radhës, përmbyllja sportive e të cilit do të mbahet në mënyrë festive dhe me manifestim kulturorë, me mysafirë të ftuar dhe me bashkëpunim me shoqata të tjera kulturore dhe sportive!

Vendi i mbajtjes është caktuar BARBARA STADION në Prottes, të cilin e gjeni të detajuar në vazhdim!

 

Vendi: 2242 Prottes, BARBARA STADION, Kellergasse
Ndeshjet: Duke filluar nga ora 9:00 (ekipet duhet të arrijnë më herët)
Manifestimi: Parashihet nga ora 12:00
PROTTES-harta

Ju mirëpresim të gjithëve, ndërsa ekipeve garuese ju urojmë lojë fair play dhe suksese në gara!

Ekipi për informim!

 

 1. Oktober 2016
Suffusion theme