Sep 272014
 

5 VJET

Në PROTTES, në „BARBARA STADION“, përmbyllet Kampionati i Futbollit 2014, me shpalljen e KAMPIONIT të pestë(5-të) me radhë, që nga themelimi i Ligës Shqiptare të Futbolit në Austri.

Pas përmbylljes së KAMPIONATIT, në vazhdim fillon PROGRAMI I PËRMBYLLJES SË JAVËS KULTURORE SHQIPTARE, ku priten befasi në prezantimin e programit para publikut. Të ftuar janë zyrtarë nga Austria, Kosova, Maqedonia, dhe shumë aktivistë dhe veprimtarë, që kontribuojnë në prezantimin dhe mbajtjen e vlerave tona.

Programi i Ligës fillon nga ora 9:00 deri në 12:30.Ku edhe shpallet ekipi KAMPIONI 2014 për këtë vit.

Kurse nga ora 12:20 deri në orën 16:00 është Programi i Këshillit Koordinues për përmbylljen festive të Javës Kulturore Shqiptare.

 

Prottes

Kellergasse
2242 Prottes
PROTTES - harta
 27. September 2014
Suffusion theme