Sep 292014
 

Ndeshja

Për të pestën herë me radhë, me sukses përfunduan garat e Kampionatit to Futbollit për vitin 2014. Këtë vit, me plot meritë dhe me një angazhim të madh që treguan në garat për të qenë kryesues i tabelës, KF DRENICA u shpall KAMPIONI 2014 i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

Kampioni 2014

Radhitja zyrtare pas përfundimit të Kampionatit është kjo:

Kampioni 2014 – KF DRENICA

Nënkampioni 2014 – FC TIMI

Vendi i tretë – Afrim Zhitia

 

Ndërsa për garat e zvilluara për FAIR PLAY, u shpërbly ekipi KF KRENARIA, që kaluan garat pa marrë asnjë karton në tërë Kampionatin.

Publiku

Për detajet e përfundimit të Kampionatit, ju njoftojmë pas përgatitjes së materialit, pasi që do të njoftojmë edhe për rrjedhën e ceremonisë zyrtare të përmbylljes së Javës Kulturore Shqipe në Austri.

 29. September 2014
Suffusion theme