Dez 032022
 

Nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të pikëlluar, ngushëllojmë familjen Kajtazi, shokët, miqtë, sportistët dhe të gjithë të dashurit, të cilëve tashmë u mungon Erioni!

Ngushëllojmë gjithashtu pjesëtarët e ekipit FC Trepça’89, si dhe Federatën e Futbollit të Kosovës, për ndarjen e hershme dhe të pa paritur nga Erioni!

Po ashtu ngushëllojmë të gjithë bashkëkombasit dhe simpatizantët, që në kujtimin e tyre mbajnë sportistin dhe reprezentuesin Erion Kajtazi!

Të kujtojmë!
Liga Shqiptare e Futbollit në Austri

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)


Foto: RTK
Link: https://www.rtklive.com/sq/gallery/news_original/624957-Y2QykHj7os.jpg

 3. Dezember 2022
Suffusion theme