Aug 192012
 

Vjenë:

Në kuadër të ligës së epërme në Vjenë ku garon edhe ekipi shqiptarë Sv Albania dje u zhvillua raundi i parë

Sv Albania si mysafire nxjerr fitore kundër  Hirschstetten  me rezultatin 2:1Minuta e 16 ishte ajo që solli në avantazh ekipin shqiptar ku gola shënues ishte  Elvir Delic
më pastajnë min 25 kapiteni e ekipit Lulzim Bojku ndëshkohet me karton të verdh në ate
35 min edhe lojtari Pepic Adman mer kartonin e verdh pas minutave shtesë në 46 min
nikoqirët barazojnë në 1:1 gola shenues ishte  Puster Michail, në pjesën e dytë në min 53
ekipi Sv Albania bën edhe zëvendsimin e parë në vend të Pepic Adman në lojë futet 
Ermir Oda po ashtu me kartonin e verdh u ndëshkuaedhe Safet Bajrami . Treineri Bojku
jep edhe një herë shenjë për ndrim lojtari kështu që në min  72 në vendtë Zemri Deharit  në
lojëhynë  Liridon Bajrami Min 79 si dhe 83 për ekipin shqiptar sjellin edhe dy
kartona të verdh më parë Robert Gjinaj si dhe Vlenard Bojku Ndërsa në min 86
bëhet edhe dryshimi i fundit në formacioni shqiptarë ku në vend të Safet Bajramit në fush
hyn Fatlind Kaba Nikoqirët në këtë ndeshje u ndëshkuan me 4 kartona të verdh si dhe një
karton të kuq. Si dhe krejt në fund gëzimi që ja solli një publikut shum të rrespektueshëm  goli
i shënuar në min 92 për Sv Albania  Elvir Delic
Gjatë tër ndeshjes të dyjy palët kishin eshe disa mundësi për shënim .
Pas mbarimit të neshjes në një takim me treinerin si dhe udhëhesin e ekipit u bisedua
dhe u vlersua ndeshja ku me disa sygjerime kërkohet që të eliminohen disa nga gabimet
eventuale tëkësaj ndeshje në për gjithsi gjithë çka kaloi siç është mësë miri .
 
Për Sv Albania
Halil Jashari
 
 19. August 2012
Suffusion theme