Aug 242012
 
 Vjenë:
 
Takim i kryesisë Lsh f A-së në zyrën e sajë .
 
Pas një periudhe të gjatë kryesia e Ligës mbajti mbledhjen e  sajë të radhës  ku u diskutuan
disa nga nevojat për të përgaditur pjesën vjeshtopre të kampionatit  të Lsh f A
edhe një herë ju konfirmuam për terminet e tre raundeve  të ngelura ku kampionati
dotë vazhdon më 23.09.2012 raundi i shtatë më 30.09.2012 raundi i tetë si dhe
07.10.2012 është rezervuar për raundin e fundit dhe ate përbyllës të kampionatit
ku edhe dotë shpallet  kampioni i vitit .
Në takim ishin prezent Kr.Qani Sulejmani Ar Halil Jashari Sek.Januz Saliukaj 
 Lr. Abdullah Abdullahu T p Musli Tahiraj   K kd. Pal Lekaj si  dhe njëri nga udhëhesit e Sv Albania
Mair Istrefi
 
 

 

Në këtë takim u diskutuan edhe për ndeshjet e ngelura ku dotë caktohen terminet fikse për
zhvillimin e tyre ,pastaj u bisedua edhe më konkretisht për ftesat që duhet ti bëhen  të
gjithë   mysafirëve për të qenë prezent në  përfundimin e kampionatit .
Abdullahu dhe Januzi na informuan për vizitë që kanë pasur me minstrin e Diasporës
 Ibrahim  Makollin si dhe me  Malsor Gjonbalaj  Këshilltar për sport në Min. e Kulturës.
Në këtë takim  në mënyr shum serioze u bisedua edhe me Mair Isrefin  Sv Albania  për
bashkëpunim të ndërsjellt.
Dhe në fund u vendos që të mbahet një takim me gjithë përfaqsuesit e ekipeve të Lsh f a
ku paraprakisht dotë informohen.
 
Halil Jashari
 24. August 2012
Suffusion theme