Jan 092017
 

Njoftim!

Me pëlqimin e kryesisë së ngushtë, njoftohen të gjithë përkrahësit  dhe bashkëkombasit, se ditën e mërkurë, më 11.01.2017, nga ora 13:00 – 15:00, mbahet protestë, në mënyrë demokratike, para Ambasadës së Francës,  në Schwarzenbergplatz, 1030 Vjenë, me rastin e arrrestimeve të fundit të qytetarëve të Republikës së Kosovës, konkretisht të Z. Ramush Haradinaj, ish Kryeministër i Kosovës.

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 9. Januar 2017
Suffusion theme