Dez 242016
 

LOGO Liga
Me rastin e festave të fundvitit, Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ju uron të gjithëve një fundvit të qetë e të rehatshëm dhe çdo të mirë në vitin 2017!

Urime dhe suksese!

 24. Dezember 2016
Suffusion theme